Activiteiten

Jubileumkerkdienst Protestantse Kerk in Olst

Op zondag 7 april 2019 werd de organist van de Protestantse Gemeente in Olst in de persoon van de heer Wim de Just benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De versierselen hierbij werd hem opgespeld in een jubileumdienst in de Dorpskerk in Olst. Dit door burgemeester Ton Strien van de gemeente Olst-Wijhe. Voor deze feestelijke dag mocht ik de vele mooie momenten vastleggen.

Afscheid gebruikte goederenverkoop B.O.D. in Boskamp

Op zaterdag 23 februari 2019 hield de stichting Behoud Olster Dorpskerk haar laatste wekelijkse verkoopdag vanuit haar Rommelschuur in Boskamp. In de laatste weken in hun wekelijkse verkoop van gebruikte goederen kon ik een totaal reportage fotograferen. Nadien is er samen met de stichting een fotoboek samengesteld en deze is onder alle vrijwilligers verspreidt.

Week van de Techniek bij Hamer in Apeldoorn

Op zaterdag 30 maart 2019 mocht ik een fotoreportage uitvoeren bij Hamer in Apeldoorn. In het kader van de Week voor de Techniek in Apeldoorn konden basisschoolleerlingen uit groep 7 bij diverse technische bedrijven op bezoek. Zo ook bij Hamer en daar kon de jeugd uitgebreid kennis maken met de techniek. Dit om de jeugd uit te dagen om in het vervolgonderwijs voor de techniek te kiezen.

Fotoreportage voor de Gemeente Olst-Wijhe

Voor de Gemeente Olst-Wijhe mocht ik reportages uitvoeren waar het aspect informatievoorziening vanuit de Gemeente naar haar inwoners belicht werd. De gemeentebalie van het Holstohus in Olst, de publieksbalie van het Gemeentehuis in Wijhe, reportages op straat en een gemeenteraadsvergadering. In het najaar van 2018 kon ik twee boekwerkjes overhandigen aan de Gemeente Olst-Wijhe.

Appelloop 2018

Voor de organisatie van de jaarlijkse Appelloop in Olst mocht ik op 12 september 2018 vliegende startfoto’s en spannende finishfoto’s nemen. Tussendoor kon ik actiefoto’s nemen van lopers die hun ronde liepen. De avond eindigde in foto’s van de prijsuitreikingen.
Voor meer foto’s van deze loop, zie de website Appelloop http://www.appelloop.nl

H.S.U. uitvaartverzorging Henrie Hutten

Voor H.S.U. uitvaartverzorging Henrie Hutten mocht ik ten behoeve van het vernieuwen en voor een nieuwe website, foto's nemen in en van het uitvaartcentrum H.S.U. in Olst. Naast foto's namen van het uitvaartcentrum mocht ik ook foto’s nemen op de begraafplaatsen in Olst, Den Nul, Boskamp. Wesepe en Tjoenerhof bij Diepenveen.
Het geheel is in de zomer en najaar van 2018 uitgevoerd.

IJsselsportkamp

In de laatste week van de zomervakantie is er voor de jeugd in de gemeente Olst-Wijhe een sport 3-daagse, de IJsselsportkamp. Tijdens deze drie dagen mocht ik in de zomervakanties van 2017 en 2018 de diverse sportiviteit vastleggen op de foto. De IJsselsportkamp wordt jaarlijks georganiseerd door welzijnsorganisatie Ut Huus. Hier een kleine greep van de vele foto’s in de diverse sporten.

Pop-up Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij

Op zondag 1 juli 2018 waren er in Theater de Leeuw in Arnhem diverse uitvoeringen door verschillende groepen van Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij. Hiervoor mocht ik de diverse groepen fotograferen in hun uitvoeringen. Dans, zang en toneel en dat door verschillende leeftijdsgroepen. Hier nu een kleine reportage genomen in de aanwezige sfeer van het theater. Zie voor meer informatie op http://www.lottevanderkleij.nl

Sallandse Kerkendag, Olst

Op zondag 15 april 2018 mocht ik voor de Protestantse Kerk in Olst foto’s nemen op de Kerkendag. Dit is een dag waar gemeenteleden uit Olst, Raalte, Wijhe en Wesepe kwamen bijeen voor ontmoeting. Na een gezamenlijke kerkdienst in de Dorpskerk vonden er diverse activiteiten plaats. Hierbij mocht ik de buitenactiviteiten vastleggen.

Echt... Lekker... Genieten... Brood

Een mens zien werken voor zijn 'brood' en om zijn brood. Dat mocht ik een nacht aanschouwen. In het voorjaar van 2018 mocht ik een nacht lang het proces aanschouwen in het bakken van brood. Daarbij genietend van de geur van vers gebakken brood. Met dank aan Echte Bakker Jorink in Raalte.

Optredens Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij

Op 4 november 2017 mocht ik voor Zang- en Theaterschool Lotte van der Kleij in Theater de Leeuw in Arnhem uitvoeringen van een projectkoor fotograferen. Deze uitvoeringen waren in zang en dans. De foto's hier zijn genomen in de aanwezige sfeer van het theater.
Zie voor meer informatie op http://www.lottevanderkleij.nl